Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Koulutukseni

Olen käynyt kognitiivisen aikuisten yksilöpsykoterapian koulutuksen vuosina 2018-2021. Pohjakoulutukseltani olen KM, erityispedagogi. Kognitiiviseen työotteeseen olen aiemmin perehtynyt kognitiivisissa lyhytterapiaopinnoissa, joiden jälkeen hakeuduin psykoterapiaopintoihin.

 

Työtausta

Työkokemukseni nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä on kolmannelta sektorilta. Ennen terapeutin ammattia työskentelin Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n Linkki-toiminnassa. Linkissä autoin 10-18-vuotiaita lapsia, nuoria ja heidän vanhempiaan. Olen työskennellyt aiemmin myös SPR:n Nuorten turvatalolta kriisi- ja perhetyöntekijänä sekä HDL:n Vamoksella valmentajana. Vamoksella työskentelin pääasiassa 16-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Olen ohjannut erilaisia vertaisryhmiä ja tottunut myös perhetyöskentelyyn, johon minulla Perhearviointimenetelmän koulutus. Olen saanut myös perehtyä Miina Savolaisen kouluttamana Voimauttavan valokuvan menetelmään. 

 

Työote

Asiakkaiden kohtaamisessa yhdenvertaisuus, puolueettomuus, ymmärrys ja arvostus ovat minulle tärkeitä periaatteita. Työtavaltani olen rauhallinen, luova, empaattinen ja tutkiva. Pyrin huomioimaan asiakkaiden tilanteet mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Tapaamisten välille annan asiakkaalleni pohdittavia tehtäviä ja tapaamisten aikana käytän havainnoin tukena erilaisia menetelmiä ja kokemuksellisia harjoituksia. 

 

Muuta minusta

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi lasta. Vapaa-ajallani kuntoilen ja liikun luonnossa. Pidän myös kodin sisustamisesta ja puutarhan hoidosta. Pienten lastemme harrastukset ja kiinnostukset  määrittelevät pitkälti omaakin vapaa-aikaa.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?